دوباره درخواست حقوقم را کردم که اصلا قبول نمیکنن من چه اقداماتی را می‌توانم انجام دهم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۵۸ #04558672

باعرض سلام و احترام من دختری ۲۵ ساله هستم که قبلا حقوق مستمری پدر جانبازم را میگرفتم و بهد ازدواج کردم و یکسال هست که طلاق گرفتم دوباره درخواست حقوقم را از بنیاد جانبازان کردم که اصلا قبول نمیکنن من چه اقداماتی را می‌توانم انجام دهم و الان ادامه تحصیل میکنم و هیچ درآمدی ندارم لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حقوق مطابق قانون باید به شما تعلق بگیرد اگر با شما همکاری نمی کنند راهی جز شکایت در دیوان عدالت اداری ندارید

پس از طلاق مستمری به شما تعلق می گیرد از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را مطرح نمایبد

درود
شما اگر شرایط دریافت مستمری را دارید و بنیاد نمی پذیرد می توانید در دیوان عدالت اداری طرح دعوی کنید.

در نهایت تنها راه شما شکایتی علیه تصمیم بنیاد امور شهدا و جانبازان در دیوان عدالت اداری است.

سلام، امکان شکایت برای شما فراهم است چرا که حق قانونی شماست

طلاق شما تاثیری در عدم دریافت حقوق ندارد و با قطع حقوق به دلیل تاهل دیگر امکان دریافت حقوق وجود ندارد.

با درود به شما دیگر تعلق نمیگیرد زیرا متاهل شده اید و این مقرره قانونی است