منظور از ذی سمت و مرتبط در احضاریه، چیست؟

پرسیده شده
۷۱ پاسخ ۸۱,۲۳۷ #04542825

در احضاریه که آمده نوشته ذی سمت و مرتبط.
منظور از شخص ذی سمت و مرتبط کیست؟
آیا فقط برای من ارسال شده یا برای طرفمم ارسال شده؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۷۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه شخصی ادعای یا شکایتی در موضوعی داشته باشد در واقع از طرفین دعوی باشد ذی سمت محسوب گردد.

یعنی کسی که در رونده سمت داشته باشد مثل شاکی و مشتکی عنه و وکیل ، اما مرتبط مثل شاهد و مطلع

باسلام. هر شخصی که در پرونده دارای سمت بوده و اصطلاحا از طرفین دعوی باشد می تواند ذی سمت محسوب گردد . اشخاص اصالتا یا به کفالت،وثاقت یا وکالت طرف دعوا محسوب می شوند

بستگی به متن ابلاغیه دارد که شامل اصحاب دعوی، وکلا، شهود و مطلعین، و سایر اشخاص ذی نفع و ذی ربط میگردد

با سلام
وقتی دعوایی را مطرح میکنید باید نفع داشته باشید و زمانی که نفع داشته باشید یعنی سمت هم دارید.

همان شاکی یا مشتکی همه پرونده ویا وکلای هر کدام را شخص ذی سمت گویند

چنانچه شخصی ادعای یا شکایتی در موضوع داشته باشد باید مرتبط با آن دعوی یا جرم باشد که به آن ذی سمت یا ذینفع گفته می‌شود