آیا تحقیقات تمام بشه تکلیف متهم رو روشن میکنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۸۶ #04483162

سلام چرا وقوع جرم کسی رو بگیرند اول اتهام میزنند بهش بعد تحقیق میکنند هم میفرستنش زندان و دو ماه دو ماه تمدید میکنند و تحت فشار میزارند که هم دستاتو لو بده وقتی نمیدونه باید چیکار کنه

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نوع قرار تامین (کفالت، وثیقه یا بازداشت) بستگی به شدت و اهمیت اتهام و دلایل آن و نیز احتمال مخفی شدن متهم یا متواری شدن هم دستان و ... دارد. اگر برای کسی قرار بازداشت صادر شده و پیوسته تمدید می گردد، نشان از اهمیت موضوع دارد. به هر حال پس از اتمام تحقیقات مقدماتی، یا قرار جلب به دادرسی صادر شده و پرونده به دادگاه می رود و یا قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.

این مورد در محاکم قضایی امری متداول است و شما می توانید در صورتی که رای برائت تحصیل کردید مطابق مواد ۲۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری مطالبه خسارت ایام بازداشت را بخواهید
ماده ۲۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری :
اشخاصی که در جریان تحقیقات مقدماتی و دادرسی به هر علت بازداشت می‌شوند و از سوی مراجع قضایی ، حکم برائت یا قرار منع تعقیب در مورد آنان صادر شود ، می‌توانند با رعایت ماده ( ۱۴ ) این قانون خسارت ایام بازداشت را از دولت مطالبه کنند.

وقتی تحقیقات تمام بشه اگر دلایل مستند به جدم متهم باشه قرار جلب دادرسی صادرمیشه تا دادگاه تازه وارد رسیدگی وحکم میشه

سلام.لطفا نوع اتهام و قرار رو مشخص کنید و مجددا سوال خود را مطرح کنید