پس از جدایی این اموال به پدرم هم میرسد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۷ #04441543

پدر و مادر من ۳۰ سال با یکدیگر زندگی کردند، و در طول این ۳۰ سال هر چیزی بدست آوردند از جمله خونه و مغازه به نام مادرم است، الان پس از جدایی این اموال به پدرم هم میرسد؟ میتواند شکایت بکند که دست رنج سالیان سال کار کردن هم به او برسد؟

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اموال متعلق به مادر شماست وقابل مطالبه از جانب پدرتان نمی باشد مگراینکه مادربارضایت خود بخشی از اموال را به ایشان واگذارکنند

سلام
چنانچه پدر شما بتواند ثابت کند که اموالی که به نام مادر شماست را با کمک و پرداخت هزینه تهیه شده اند می تواند در خصوص مطالبه آن وجوه و مبالغ اقدام نمایند.

باسلام خدمت شما هموطن گرامی.طبق قانون هرمالکی نسبت به مایملک خودحق همه گونه تصرف وانتفاع دارد مگردرمواردی که قانون استثنا کرده باشد وهیچ مالی رانمیتوان ازتصرف ان بیرون کرد مگربه حکم قانون که دراین صورت اموال به بنام مادرتان میباشد پس درتصرف مادرشماست نه پدر

چون سند بنام مادر است خیر.