عدم پرداخت کامل نفقه توسط مرد چطور قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۵۰۹ #04317914

سلام
همسر بنده حقوق نسبتا خوبی دارند و فیش حقوقی ایشون رو از منابع انسانی شون گرفتم‌ و دارم
همسرم در دادگاه نفقه محکوم به پرداخت ماهی ایکس تومن نفقه ماهانه شدن که در مقابل حقوق‌ ایشون مبلغی نیست ولی هر ماه فقط یک ششم نفقه رو به بنده پرداخت میکنن من خانمی خانه دار هستم‌ و این پول کفایت بنده رو نمیکنه ایشون از سر زرنگ بازی ماهانه پرداخت میکنن که بگن پول نفقه رو دارن میدن در صورتی که مبلغ محکوم شده در جلسه نفقه رو پرداخت نمیکنن من به چه صورتی باید این اذیت ایشون در ذره ذره پول دادن رو ثابت کنم چطور کل حقم رو مطالبه کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق شعبه اجرا درخواست اجرای حکم را بنمایید.

با سلام خدمت شما بزرگوار
با این وضعیتی که شما بیان می کنید بهتر است با هم زندگی نکنید . یا طلاق بگیرید یا اینکه در مورد مسائل مالی به توافق با همسرتان برسید زندگی فقط جنبه مالی ندارد. اما در خصوص شما که پاسخ حقوقی داشته باشد باید عرض کنم می توانید به اجرای احکام و صدور اجراییه را مطالبه کنید .

درود
از طریق اجرای احکام و صدور پرداخت نفقه اقدام نمایید

بااحترام
راههای زیادی میباشد نیاز به دریافتی و .. میباشد

درود
شما میتوانید به شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید و درخواست اجرای حکم را کنید

سلام تقاضای صدور اجراییه نمایید

درخواست صدور اجراییه کنید .