در سامانه ثنا در قسمت روند پرونده آمده، پرونده مختومه شده به دلیل اجرای حکم؛ این یعنی چی؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۲۷ #04253720

سلام
یه پرونده کیفری مبنی بر ضرب و جرح و توهین و تهدید داشتم که به دلیل اینکه بنده بابت شکایت مهریه در زندان بودم و در جلسه دادگاه شرکت نکردم رای به صورت غیابی برای بنده ابلاغ شد ... ۷ ماه حبس ۷۴ شلاق و دیه ...

شکات پدر و مادر همسرم هستند
در زندان با هم توافق کردیم که در قبال پرداخت ۱۰۰ میلیون از کلیه پرونده های کیفری و حقوقی گذشت مینمایند
برای رضایت که رفته بودند شعبه گفته بود که پرونده در حال ارجاع به اجرای احکام است... و منتظر پیامک باشید
بعد یه مدتی پیامک اومده و ظاهرا شکات متوجه نشدند و با تاخیر برای رضایت رفتند و
برای این پرونده کیفری رضایت دادند لطفا به صورت ساده و عامیانه توضیح بفرمایید.

سپاس گذارم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چرا که شاکی اعلام رضایت کرده است.

درود با رضایت شاکی این پرونده مختومه شده است.

در مرحله اجرا هم شاکی میتونه اعلام گذشت کنه ضمنا اگه رای غیابی هست شما بعدازاعلام گذشت اعتراض کنید

پرونده شما بسته و مختومه شده است

یعنی با اعلام رضایت شاکی پرونده مختومه شده است.

سلام با رضایت شکات پرونده مختومه شده است

باسلام
واضح است یعنی حکم اجراش ده ومختومه گردیده