آیا امکان تغییر نظر کارشناسی نفقه هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴,۲۲۱ #04233656

نفقه فرزند توسط کارشناس تعیین شده، آیا قاضی می تواند آنرا تغییر دهد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام؛میزان نفقه توسط کارشناس تعیین میشود که جهت تعیین ان موارد مختلفی را درنظرمی گیرد اما اینکه قاضی میزان ان را تغییردهید بستگی دارد مثلا زوجه مدعی میشود که زوج ۱۲ماه نفقه پرداخت ننموده است اما درجلسه رسیدگی زوج اثبات می کند که ۶ماه ان را پرداخت نموده است حال قاضی میتواند ۶ماه که نفقه پرداخت شده است را ازمیزان نفقه کارشناسی شده کسرکند.

باسلام اگر کارشناس یکنفره بوده میتوانید باکارشناس صحبت کنید ومدارک تکمیلی خودراارائه بدید ودر اخذ توضیح نظر کارشناس را مجددا اخذ کنید .درصورتیکه میسر نبوددرخواست هیات کارشناسی نمایید.

سلام
علی الاصول قضات بر اساس نظریه کارشناس اقدام به صدور رای می نمایند

درودها، بله منعی ندارد ولی با اعتراض و درخواست کارشناسی مجدد نتیجه خواهید گرفت

سلام
چنانچه اعتراضی به میزان نفقه دلشته باشید باید به نظر کارشناس نخستینزاعتراض زده تا با موافقت قاضی به هیئت سه نفره ارجاع شود. اغلب قضات در میزان نفقه دخالت نکرده و طبق نظر کارشناس رای صادر می کنند .

سلام
قاضی ملزم به تبعیت از نظر کارشناس نیست اما غالبا نظر کارشناس را مورد حکم قرار می دهند.

با سلام
تعیین نفقه بر حسب نظر کارشناس با قاضی پرونده است ولیکن معمولا قاضی بر حسب مبلغی که کارشناسی اعلام می کند میزان نفقه را تعیین می کند.