آیا میتوانم در پرونده که در دادگاه هست لایحه بگذارم و حضور پیدا نکنم عدم حضور در دادگاه برایم تبعات ندارد؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۱۱ #04074838

با سلام و احترام همسرم جهت ملاقات فرزندم که با اینجانب زندگی مینماید شکایت کرده اول پرونده در شورا بود به دلیل بعد مسافت لایحه گذاشتم و حضور پیدا نکردم اکنون پرونده به دادگاه ارسال شده

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله، امکان ثبت لایحه برای شما وجود دارد

بادرودوسلام امکان ارسال لایحه برای شما قانونی است و مشکلی ایجاد نمی نماید.

سلام لایحه ارسال نماید...

در صورتی که شما قادر به حضور در جلسه رسیدگی نمی باشید ، لایحه دفاعیه تنظیم نموده و به تمامی موارد دفاعیه خود به تفصیل اشاره نمایید .

با سلام و احترام هموطن گرامی
بله شما میتوانید به استناد ماده ۹۳ قانون آیین دادرسی مدنی درصورت عدم حضور در جلسه برای دادگاه لایحه ارسال فرمایید

بله امکان ارسال لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی وجود دارد

خیر، می توانید وکیل بگیرید و یا از طریق دفاتر خدمات قضایی، لایحه ارسال نمایید.