به مالک قبلی دسترسی ندارم، سند قطعی را چگونه بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۲۳۵ #04048899

سلام.
برای تعویض پلاک و انتقال مالکیت خودرو میخاستم اقدام کنم که مرکز تعویض پلاک گفت سند قطعی خودرو لازمه
سوالم اینه که سند قطعی خودرو رو چجوری بگیرم؟
و اینکه به مالک قبلی دسترسی ندارم

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقدام به ثبت دعوای الزام به تنظیم سند نمایید و در صورت عدم حضور مالک دادگاه از طریق معرفی نماینده اقدام به تنظیم سند می کند

با سلام
با توجه به عدم دسترسی به مالک خودرو به استناد مبایعه نامه تنظیم شده باید از طریق دادگاه دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند رسمی داده و در صورت عدم حضور مالک توسط نماینده دادگاه تعویض پلاک انجام شده و سند رسمی به نام شما انتقال پیدا خواهد کرد.

درود. اگر با سند عادی مبادرت به معامله کرده اید ، درخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید، دادگاه در صورت مقرون دانستن صحت قرارداد شما ، حکم به تنظیم سند رسمی خواهد داد، و در صورتی که طرف مقابلتان حاصر نشود، نماینده دادگاه به جای ایشان کار انتقال را انجام می دهد

برای تنظیم سند باید به مالک خودرو دسترسی داشته باشید . لذا از فروشنده خود پیگیر مالک اصلی باشید