آیا طبق گفته قاضی کارشناس صرفا نظرش درباره اون مدرک میده و نسبت به تاریخی که مدعی هست تقدم و تاخر نمیگیرند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۸ #03941240

با سلام و احترام خدمت اساتید گرانقدر.
احتراما به استحضار میرساند بنده و برادرم سال ۱۳۹۳ قولنامه عادی بین همدیگر تنظیم نمودیم ولی انتقال سند رسمی انجام نشد الان همسر برادرم علیه بنده و برادرم پرونده جعل و تبانی به عنوان بردن مال غیر تشکیل داده چرا که مهریه خودش رو به اجرا گذاشته و ایشون مدعی هست که قولنامه عادی فروش سه دانگ سهم برادرم به بنده اخیرا و از شش ماه پیش. تنظیم شده که در وهله اول خود ایشون درخواست قرار کارشناسی تک نفره گذاشتند که کارشناس صرفا عنوان نمود تاریخ قولنانه مطابقت ندارد و تاریخ نزدیکتری می باشد و کمبود دلایل و امکانات فنی رو دلیلی برا عدم تشخیص زمان دقیق دونستند و هیچ گونه تقدم تاخری نسبت به تاریخ اداعای همسر برادرم نگرفتن.لذا بنده لایحه اعتراض تقدیم قاضی نمودم که اگه قرار باشه نظر کارشناسی معیار رای دادن باشه تقدم و تاخر گرفته بشه که مجدد قولنامه به هیت سه نفره ارجاع داده شد که مجدد این هیت بدون توجه به خواسته و تاریخ ادعای خواهان نظر رو با همون عنوان نزدیکتر نوشته شدن و عدم مطابقت تاریخ با مندرجات رد کردند. حالا سوال اینجاست آیا طبق گفته قاضی کارشناس صرفا نظرش درباره اون مدرک میده و نسبت به تاریخی که هنسر برادرم مدعی هست تقدم و تاخر نمیگیرند؟ آیا کارشناسان پرونده رو نمیخونند که اگه اگه فرضا مطابقتی هم نباشه باید جوری توضیحات بدهند که حقی ضایع نشه و نباید مشخص کنند این نزدیکتر نسبت به تاریخ ادعای خواهان چه وضعیتی دارد؟ آیا صرف عنوان کردن نزدیکتر که میتونه از یک روز تا الی ماشالله باشه میشه اون قولنامه رد کنه؟ آیا خواسته بنده تاکید بر تقدم تاخر نسبت به تاریخ مدعی خواهان در دفاعیه نباید ملاک بررسی باشه؟ که اینجانب با خون دل پول سه نفر رو جور کردم و حتی خود نماینده کارشناسان مبلغ دستی رو برای ایاب ذهاب گرفت. که حتی قاضی محترم تایید کرد بله خودت میگی ایاب ذهاب میتونه بگیره. و درمورد نظر کارشناس هم هرچه بنده به ایشون گفتم ممکنه من بگم نزدیکتر یعنی یک روز خود شما بگی نزدیکتر یعنی یکسال . چرا چنین نظری که احراز واقع نشده ملاک رای باشه. ایشون مجدد با قاطعیت عنوان کردند خیر کارشناسان فقط درمورد خود مدرک مورد ادعا بررسی انجام میدهند و کاری به سایر تاریخها در پرونده ندارند.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع باید نزد مقام قضایی احراز شود
دلایل شما کافی نیست

سلام
چنانچه نظریه کارشناسان دارای ابهام بوده و یا با مفاد قرار کارشناسی تطابق نداشته باشد، می توانید تقاضای ارائه نظریه تکمیلی نمایید.

با سلام و احترام
متاسفانه فرمایش شما متعارف و منطقی نیست
هنوز فناوری ای ایجاد نشده که تاریخ دقیق تنظیم سند را احراز کنند و نظر کارشناسی احتمالی است و با توجه به میزان رطوبت و فرسودگی کاغذ و علل دیگر می‌توانند تاریخ تقریبی را بیان کنند
بنابراین و در حال حاضر تنها راه احراز حقیقت(حداقل در ظاهر ) استناد به نظر کارشناسی است... ممکن است در واقع حق با شما باشد اما موضوع باید نزد مقام قضایی احراز شود و متاسفانه ادله ی ابرازی شما کافی نیست