امکان جلب بنده وجود داره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۲ #03869271

با سلام و احترام
اینجانب با دیدن آگهی استخدام سایت شیپور به عنوان همکار مالی و یا دیدن کارت ملی استخدام کننده که بعدش فهمیدیم جعلیه، عنوان کرد که میخواد صرافی بزنه و سقف خرید کارتش کمه و گفت که پولاشو به حساب من میریزه و من براشون رمزارز بخرم. با دیدن کارت ملی قبول کردن حدود ۴۰ تومن واریز و همون لحظه خرید کردم براش. فرداش پلیس فتا حسابامو مسدود کرد. حالا من که اصلا اطلاعی نداشتم مال مال اون نیست. الان من مجرمم. و اینکه من پارسال یه فقره محکومیت تحصیل مال نامشروع دارم. این مسیله تاثیر گذاره تو بررسی ها. و آیا یا توجه یه این سابقه امکان داره منو بازداشت کنن؟ من فقط با توجه به آگهی کار و اطمینان یه مدارک اون شخص که جعلی هم بوده وارد این بازی شدم. امکان جلبم هست با توجه به یک فقره سابقه؟ ممنونم از وقت گرانبهاتون.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود/ بله حضور شما بدون وثیقه امکان جلب وجودداره /

در خصوص اینکه قرار بازداشت یا وثیقه صادر شود بسته به نوع جرم دادگاه تصمیم گیری خواهد نمود، حضور یابید و عدم آگاهی خود را از مستند به پیام ها و ادله مطرح نماییز

درود
سابقه قبلی موثر است . و صدور قرار بازداشت یا دریافت وثیقه در دادسرا بسته به ادله موجود و به تشخیص مرجع قضایی است.

اگر جرم رای قطعی صادر شده باشد در جرم جدید اثر گذاز است

با درود چنان‌چه سابقه دارید مرتکب تکرار جرم شده اید و مجازات افزایش خواهد یافت.

سابقه دار بودن بر پرونده شما بی تاثیر نیست چون قرائنی برای دادگاهست و متاسفانه در این جریان تمان دلایل برعلیه شماست واصولا مجرم شناخته می شوید مگر برخلاف دلایل موجود بی گناهی خود را ثابت کنید که کار سختی است و توصیه می شود از یک وکیل برای دفاعیات خود دردادگاه استفاده کنیدعقلا بی تاثیر نیست