خسارت تاخیر تادیه چک چطور محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۲۷ #03824161

سلام ممنون میشم وقت بزارین پاسخ بدین،خسارت تاخیر تادیه ۷ میلیون چک سر رسید سال ۱۳۸۰ تا به امروز سال ۱۴۰۰ ( ۲۰ سال ) چقدر شده حدودا؟ رای صادر شده و حکم قطعی شده، در قسمت محاسبات حقوقی سایت هم رفتم ولی درست محاسبه نمیکنه و تا سال ۱۳۹۷ محاسبه میکنه، ممنون میشم مبلغ حدودی رو بهم بگین،چون هیج جا محاسبش درست نیست اجرای احکام هم هنوز نگفتن،
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی چک
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای پاسخ باید تاریخ مطالبتون رو بفرمایید

با سلام و درود . تقریبا ۱۵۰میلیون تومان خواهد شد .

اخسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه محاسبه خواهد شد

به لحاظ عدم اعلام نرخ تورم از بهمن ۹۹ امکان محاسبه وجود ندارد.

سلام عرض ادب

چک شما در حال حاضر یک سند مدنی است و اوصاف چک را ندارد . در نتیجه از زمان مطالبه مانند یک رسید عادی می توانید اصل و خسارت مطالبه نمایید.

از تاریخ مطالبه محاسبه خواهد شد

درود
منتظر اعلام شاخص سال جدید باشید .