آیا برای تکمیل آپارتمان توسط خواهان و مطالبه کلیه هزینه ها باید دادخواست جدید به شعبه صادر کننده حکم ارسال گردد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۳۹ #03709803

باسلام.
دادخواستی مبنی بر الزام خوانده مبنی بر تحویل مبیع(یک واحد آپارتمان) و حضور در دفترخانه جهت تنظیم سند رسمی تقدیم دادگاه گردید و رای قطعی با همین مضمون هم صادر گردید.لیکن در نگارش دادخواست نامی از تکمیل برده نشد.اکنون پس از گذشت ۴ سال از صدور رای خوانده توانایی تکمیل آپارتمان را ندارد.آیا برای تکمیل آپارتمان توسط خواهان و مطالبه کلیه هزینه ها باید دادخواست جدید به شعبه صادر کننده حکم ارسال گردد یا میتوان بمنظور صرف جویی در زمان مستقیما از شعبه اجرای احکام تقاضای اعمال ماده ۴۷ احکام مدنی نمود؟ باتشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مستلزم تقدیم و تنظیم دادخواست مستقل می باشد.

باسلام شما باید دادخواست جداگانه ای ثبت نمایید.

بله مستلزم تقدیم دادخواست جداگانه است.

با سلام و درود . شما میبایست تقاضای جدید و جداگانه دهید.

بااحترام
باید نسبت به قرارداد فی مابین انجام شود

با احترام باید دادخواست جداگانه مطرح نمایید

بنام خدا،دادخواست مجزا دهید.