روند دادرسی در کلانتری و دادسرا چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴,۵۵۶ #03651516

سلام
قبلا از همسرم به اتهام ضرب و جرح که مرا کتک زده بود شکایت کردم ولی منع تعقیب گرفت، الان از من اعاده حیثیت کرده و با همون اتهامات از من شکایت کرده، درحالیکه هیچ مدرکی نداره تا ادعای خود رو اثبات کنه...( من دو شاهد داشتم)
سه هفته از شکایت میگذره نه کلانتری اظهارات من رو گرفته و نه پرونده به دادسرا رفته. تا کی باید منتظر باشم... به دادسرا سر میزنیم‌ میگن پرونده هنوز کلانتریه، به کلانتری سر میزنیم میگن پرونده بالا پیش رئیسه‌...
یبار کلانتری من رو خواست اما افسر پرونده گفت اظهارات نمیخواد الان بدید، بذارید بره پرونده دادسرا مطلع و شاهدین رو بازپرس بخواد اگر پرونده برگشت کلانتری بیایید برای گرفتن اظهارات...
حالا من نمیدونم
اصلا روال عادی همینه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منتظر ابلاغیه بمانید

با سلام
تا زمانیکه دلائل کافی وجود نداشته باشد متهم را احضار نمیکنند

با سلام
براتون ابلاغیه میاد

با درود اگر سامانه ثنا ثبت نام کرده اید به شما ابلاغ خواهد شد

سلام
نیازی به حضور شما نمی باشد در صورتی که پرونده مختومه نشود برای شما ابلاغیه از طریق سامانه ثنا ارسال خواهد شد

شکایت همسرازشما بابت اعاده حیثیت ، ردخواهد شد اصلا نیازی نیست شما پیگیر پرونده باشید

سلام، شما بایستی منتظر پیامک سامانه ثنا باشید و وقتی به کلانتری می‌روی حتما اسم خودتون رو در دفتر ثبت کنید تاریخ و ساعت رو هم جداگانه برای خودتون ثبت کنید چون کلانتری براش زمان تعیین میشه معمولا و شاید یک طرفه پرونده رو بفرسته و بگن شما حضور پیدا نکردی در هر صورت باید اظهارات شما و گواهان و طرفین اخذ شود ولیکن از طریق کلانتری پیگیر باشید