ایا به دستگاه کارت خوان سیار مالیات تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵,۹۸۷ #03602533

سلام بنده به جهت یک کار خانگی دستگاه کارت خوان سیار از بانک گرفتم و به دلیل شرایط بانک برای تحویل دستگاه آدرس کارگاه نجاری پدرم رو دادم، میخواستم بدونم آیا مالیات به من تعلق میگیره یا نه؟ و اگه آره به کارگاه تعلق میگیره یا به دستگاه و حساب شخصی خودم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی مالیات
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله.به کلیه درگاه های پرداخت و دستگاه های کارتخوان مالیات تعلق میگیره.مالیات این دستگاه هم برای شما محاسبه و برای شما برگ تشخیص صادر خواهد شد

بله به دستگاه سیار هم مالیات تعلق می گیرد

با سلام
به کلیه کارتخوان ها مالیات تعلق میگیرد

باسلام.بله به کلیه کارت خوان ها مالیات تعلق می گیرد

باسلام. کلیه دستگاه های کارت خوان شامل مالیات می شوند.

بله طبق اعالم سازمان امورمالیاتی کشور برای تمامی کارتخوان ها پرونده مالیاتی تشکیل شده و مالیات در نظر گرفته می شود

بله تعلق می گیرد و به شخص شما نیز تعلق خواهد گرفت(البته اگر دستگاه کارت خوان را به نام خود تهیه کرده باشید)