آیا احتمال اختلال سیستمی یا سوء استفاده در سامانه ثنا وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۷۴ #03459443

مدتی پیش برای یکی از دوستان پیامکی آمد که شماره همراه شما در ثنا به ۰۹xxxxxxxxxxxx تغییرکرد! با شماره مذکور تماس گرفته خاموش بوده فورا به نزدیک ترین دفتر خدمات قضایی مراجعه و کرده و گفته بدون اطلاع و اجازه من شماره همراه ثنای بنده تغییر کرده اونها هم تعجب کردند و گفتند مگه ممکنه! شماره رو دوباره به شماره خودش تغییر دادند و از روی رکورد ها گفتن تو یکی از شهرهای دورافتاده کرمان که اسمش خاطرم نیست این کار انجام شده (ایشان تهران هستند)! پاسخ درستی هم نداشتند و در نهایت گفتند شاید اختلال سیستمی بوده. چند روز پیش یه پیامک دیگه عدلیران برای ایشان اومده که گواهی عدم سوء پیشینه شما صادر شد!!! دوباره به همون دفتر خدمات قضایی مراجعه کرده و گفته بدون اطلاع و اجازه من برام گواهی عدم سوء پیشینه صادر شده!!! مگه ممکنه؟!!! اونها هم تعجب کردن و توی سیستم نگاه کردن و گفتن ۲۰ هزار تومن هزینه اش رو هم خودت پرداخت کردی!!! در حالیکه روحش هم از چیزی خبر نداشته!!! در نهایت هم گفتن رمز ثنا رو تغییر بده! سوال بنده از اساتید اینه که باید چه کرد؟ ممکنه باعث گرفتاری بشه؟ به کجا باید مراجعه کنه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید.

با احترام ، از طریق فتا پیگیری کنید.

وقت بخیر از طریق فتا پیگیری کنید

درود
می بایست از طریق فتا پیگیری نمایید.

از طریق فتا پیگیری و طرح شکایت نمایید

باسلام
از طریق پلیس فتا شکایت مطرح نمایید

سلام از طریق پلیس فتا اقدام نمایید