چه جوری میتونم ثابت کنم که مدارک رو بهم تحویل نمی دهند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۴ #03447148

با سلام و خسته نباشید
از طریق اظهارنامه به عنوان سهامدار شرکت و عضو هیت مدیره درخواست ارائه مدارک مستندات مالی و قراردادها و صورتجلسات را نموده ام ولی مدیرعامل و ریس هیت مدیره از تحویل آنها امتناع می کنند.

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، از طریق بازرس اقدام به الزام مدیر به اجرای تعهدات کنید ، در صورت استنکاف میتونید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی کنید

با اطهارنامه و پس از آن با ثبت دادخواست اقامه دعوی کنید.

با سلام

در شرکتهای سهامی خاص هیئت مدیره مهمترین و قدرتمنترین رکن تصمیم گیری و اداره امور شرکت است مدارک و مستندات مالی یعنی تک تک سندهای مالی که بعنوان هیئت مدیره (نه سهامدار)حق نظارت بر امور شرکت را دارید اظهارنامه مزبور را به بازرس ارائه و از طریق ایشان اقدام نمایید اگر موثر نشد میتوانید با تامین دلیل اقدام به طرح دعوی در مراجع قضایی نمایید.

سلام. تامین دلیل اول بکنید اگر مجددا امتناع کردند، دادخواست بدید.