به من میگوید که تو منو اغفال کردی ایا میتواند از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۶۴ #03446927

با سلام،اول اینکه گرفتن پیرینت مکالمه تلفن همراه تا چند ماه قبل میتوان گرفت و پیرینت واتساپ را میتوان گرفت،دوم یکسال پیش خانمی که از بچگی همدیگرو مشناختیم با تلفن با هم صحبت کردیم و قصد طلاق برای چندمین بار را داشت و طلاق گرفت الان به من میگوید که تو منو اغفال کردی ایا میتواند از من شکایت کند البته هردو دارای فرزند هستیم،با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود

۱: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

۲.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

بادرودوسلام محکمه ارزشی برای ادعای اغفال قایل نمی باشد.

سلام امکان استعلام پیامک مخابراتی تا ۶ ماه وجود دارد ولی استعلام واتساپ امکانپذیر نیست چون به سرورهای آن دسترسی نیست

با احترامامکان استعلام پیام مخابراتی تا ۶ ماه است و استعلام از طریق واتساپ وجود ندارد و دادگاه به ادعای اغفال توجهی نمیکند

سلام مکالمات تلفنی تا شش ماه نگهداری میشود وچنانچه مزاحمتی برای خانم ایجاد شود قابل شکایت میباشد موفق باشید

با سلام، پیام های واتساپ خیر . و مکالمات تا ۶ ماه . طلاق ایشان ربطی به رابطه شما ندارد ولی رابطه نامشروع برقرار شده است

بنام خدا،دادگاه به ادعای اغفال توجهی نمی کند.