تحت چه عنوانی می توانیم از فروشنده معامله شکایت حقوقی یا کیفری نماییم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۵۴ #03283792

سلام. آپارتمانی را با مبایعه نامه عادی خریدیم اما بعد از چند روز که فروشنده مدارک قبلی خرید خودش رو تحویل ما می داد فهمیدیم یک بند در قرار داد اولیه فروشنده با سازنده شرطی قید شده که درصورت انتقال مورد معامله قرار داد خود به خود منفسخ می شود . حال ما موندیم و یه قرار داد که در اصل مورد معامله فسخ شده را خریدیم و سازنده قرار داد ما را قبول نمی کند
البته در قرارداد ما اسمی از قرار داد اولیه برده نشده و به ما از شرایط قرار داد اولیه اطلاعی نداده بوده .

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید وفق مفاد قرارداد عمل شود.

سلام
چنین شرطی دائمی نیست ، چنانچه هنوز موعد شرط نگذشته و ملک به شما فروخته شده باشد در واقع فروشنده شما باید ثمن و خسارات شما را جبران کند

باسلام
برای الزام به تنظیم سند اقدام کنید در صورتی که فروشنده اولیه به بند فوق استناد کرد میتوانید بابت مستحق للغیر درامدن مبیع و مطالبه ثمن به نرخ روز علیه فروشنده طرح دعوی کنید

بادرودوسلام به قراردادملتزم باشید.

درود مفاد قرارداد باید رعایت گردد

با سلام قرارداد فی مابین فروشنده تخطی کرده است ضامن می باشد و باید علیرغم ثمن معامله جبران خسارت نیز بکند

بااحترام
در صورت عدم تخلف یا تعهد از طرف شما نمیتواند فسخ نماید