می گویند که روی پول پیش نمی تونی اقدام کنی و باید قسطی بهت پرداخت کنم آیا این حرف درست است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۷ #03157526

سلام وقتتون بخیر
همسر من به دلیل یه سری مسائلی که داشتیم تصمیم گرفته از من جدا بشه ولی به صورت توافقی من رو مجبور به جدایی کرده ایشون منزل پدرشون رو اجاره کردن و اجاره نامه به صورت دستی نوشته شده که همه ی خانواده امضا کردن و اثر انگشت زدن به تاریخ ۳ سال قبل، با توجه به این شرایط و مهریه من که ۱۴ سکه و حج تمتع و سفر کربلا می باشد می گویند که روی پول پیش نمی تونی اقدام کنی و باید قسطی بهت پرداخت کنم آیا این حرف درست است یا نه؟
ممنون از شما

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به وسیله قانون توقیف نمایید

با سلام
با گفته انها نیست و اگر اقدام قانونی انجام دهید احتمالا بتوانید پول مورد نظر را نیز

با سلام
خیر این حرف کاملا اشتباه است و زوجه میتواند پول پیش خانه را نیز توقیف نماید .

سلام پول پیش خانه جزو مستثنیات دین است و در صورتی که شما اموال دیگری از ایشان مطرح نمایید ازقبیل حساب بانکی و خودرو و یا هرمال منقول و یا غیر منتقول دیگر قابل توقیف است .