پولی که مسدود شده و قرض هست رو میتونن ازش بگیرند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۵۵ #03055014

خانم برادرم غیابی طلاق گرفته و مهرش رو گذاشته اجرا جلوی حسابش مسدود شده مبلغی پول تو حسابشه که امانت دستش بوده برای سپرده گذاری در بانک ایا ان پول که مسدود شده و قرض هستش رو میتونن ازش بگیرن؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت یکه مبلغ موجود در حساب متعلق به شخص دیگری باشد و بتواند موضوع را اثبات نماید می تواند رفع مسدودی حساب و برداشت مبلغ را کند

باتوجه به اینکه حساب ایشان مسدود شده زوجه کل پول رامیتواندبرداشت نماید واین دفاع که امانت یاقرض بوده قابل پذیرش نیست

درود
بله امکان توقیف و برداشت مبلغ ریالی وجود دارد.

کاربر عزیز همسر برادرتان که اقدام به توقیف حساب های برادرتان کرده و شما مدعی هستید پولی که در حساب برادرت بوده از طرف دوستش به امانت به حسابش واریز شده بوده
امکان اینکه بتونید ثابت کنید و قاضی هم قبول کنه پول امانت بوده و رفع توقیف کنه
بنظرم باید این موارد را ازجمله اینکه فیش بانکی بنام دوستش ویا اگر فاکتور خرید و واریز بانگ به حساب فروشنده یعنی برادرت ریخته طی دادخواستی ارائه بدین شاید موفق بشن اما خیلی سخته

ایشان می توانند در قالب دعوی اعتراض ثالث تعلق پول توقیف شده به خود را اثبات نموده و رفع توقیف نمایند. ادله بسیار قوی می خواهد

با سلام..
زوجه می تواند جهت صول مهریه، پول مڋکور را توقیف و سپس برداشت نماید، مگر آنکه شخص دیگری ادعای مالکیت بر وجوه مذکور بنماید که در اینصورت باید تحت عنوان معترض ثالث وارد دعوی شده و بتواند با دلایل و مدارک کافی ادعایش را اثبات نماید که در صورت اثبات مالکیت، امکان رفع توقیف وجود دارد..
موفق باشید..

هر پولی که در حساب هر شخص است اصل بر مالکیت صاحب حساب است و خلاف چنین امری به دشواری قابل اثبات است لذا در راستای مهریه وصول خواهد شد