آیا امکان تجدید نظر و اصلاح قیمت زمین مورد نظر وجود دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۶۵۱ #02989665

با احترام بدین وسیله به استحضار می رساند بنده صاحب ملکی می باشم که تعداد ۲قطعه زمین همجوار ملک بنده جمعا به متراژ ۱۰متر متعلق به شهرداری بوده و بنده به واسطه الحاق آنها به ملک خودم اقدام به خرید آن از شهرداری نموده ام و شهرداری نیز اقدام به اخذ نظریه کارشناس رسمی دادگستری قیمت گذاری نموده و کارشناس قیمتی را که تعیین نموده که از ارزش واقعی آن به دور است چرا که در زمان قیمت گذاری کلیه شرایط و پارامترهای تاثیر گذار و متعدد از قبیل ارزش روز املاک منطقه ، شرایط و مساحت در نظر گرفته نشده وقیمت غیر کارشناسی تعیین گردیده است (از یک سو دو پلاک ثبتی متعلق به شهرداری به صورت درازا تقریبا(( به عرض ۶۰ سانتیمتر× به طول۱۷ متر)) در مجموع حدود ۱۰متر بوده که کارشناس متری ۱۲۰،۰۰۰،۰۰۰ریال مشخص نموده است ضمن اینکه حتی اگر ارزش منطقه ای ملک هم قیمت کارشناس مربوطه باشد ملکی می باشد که ذاتا قابل ارزش و استفاده باشد نه ملک شهرداری که در طرح تعریض معابر باقیمانده دو پلاک ثبتی بوده که به صورت پرت و داراز بوده و به تنهایی قابل استفاده نمی باشد که بایستی با موارد مشابه قیمت گذاری گردد نه با املاکی که قواره ای بوده وقابل استفاده وبهره برداری می باشد مقایسه و قیمت گذاری نمود
مع الوصف خواهشمند است مقرر فرمایید نسبت به ارشاد و معاضدت بنده در این خصوص اقدام نمایند
** بنده می توانم راسا از طریق کانون اقدام نمایم یا اینکه بایستی شهرداری مجددا تقاضای کارشناس ۳ نفره را از کانون برای رسیدگی به اعتراض را اقدام نماید؟
** آیا برای بار دوم نیز می توانم به نظر کارشناس اعتراض نمایم به چه نحوی؟
**آیا شهرداری می تواند کارشناس را راسا انتخاب کند یا اینکه کانون به صورت نوبه ای واتفاقی کارشناس را تعیین میکند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اظهارنظر به بررسی نیازدارد.

درود بر شما . برای اظهار نظر نیاز است تا مدارک و مستندات مورد بررسی قرار گیرد

درود
اگر موضوع در مراجع قضایی باشد طرح شده است نظر کارشناس قابل اعتراض است.

باید اعتراض بدید.........

سلام جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد

سلام دوست عزیز، برای این مسئله مهم، مطالعه دقیق مستندات ضروری است

بنام خدا،اظهارنظر نیاز به بررسی بیشتر دارد.