هیچ اجاره ای دریافت نکردم؛ بعد از سه سال تمام متعلقات تعمیر شده را برده؛ آیا این کار دخترم قابلیت پیگیری حقوقی دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۴۶ #02750900

سلا. من خانه ام را سه سال پیش به دخترم دادم تا در آن زندکی کند. در عوض تعمیرات کلی خانه هیچ اجاره و پیش پولی دریافت نکردم. هیچ قراردادی هم بین ما تنظیم نشد. بعد از سه سال دخترم که خانه را به من تحویل داد تمام تعمیرات کلی از جمله پکیج، رادیاتور، کابینت و ... را که انجام داده بود را باز کرده و با خود برده.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید علیه دخترتان دادخواست استرداد وسایل را مطرح کنید

چنانچه شما بتوانید ثابت نمایید چنین قراردادی فی مابین شما است می توانید وسایل را استرداد کنید
اگرنه که خیر نمی توانید و فقط میتوانید بابت ایام تصرف این مدت با تقدیم دادخواست اجرت المثل که توسط کارشناس تعیین می شود را دریافت کنید

در صورتیکه دختر شما جزو افراد واجب النفقه شما نباشد می توانید نسبت به اجرت المثل ایام تصرف دادخواست دهید و در مورد لوازمی که با خود برده است برای اثبات ادعای خود باید به دلایلی مثل شاهد و یا اقرار خودش و نهایتا سوگند تمسک کنید .

با سلام و احترام
اگر سندی برای اثبات ادعای خود دارید.در خدمات الکترونیک قضایی دادخواست تنظیم و ارائه بدین.

با سلام
چون قرارداد یا اجاره نامه ای در دست ندارید لذا تنها راه شما اثبات ادعای خود از طرق دیگر میباشد

با سلام اگر انکار کنند که در ان اپارتمان سکونت نکر ن هیچ راهی ندارید.تنها راه شما اول فرستادن اظهارنامه تا بتوانید اقرار ایشان را بدست اورید

با سلام.ابتدا دادخواست تامین دلیل به شورای حل اختلاف تقدیم کنید تا شرایط کنونی منزل توسط کارشناس مربوطه مشخص شود.
بابت وسایل به استناد عکس های احتمالی از منزل، شهادت شهود، تامین دلیل و.... علیه ایشان دادخواست حقوقی تقدیم کنید.
حتی در صورت تمایل میتوانید برای سکونت سه ساله ایشان دادخواست اجرت المثل ایام تصرف تقدیم کنید مگر اینکه قصد تبرع(مجانی) داشته اید.