آیا می توانم در وصیت نامه ام تمام اموال و دارایی ام را وقف عام نمایم که پس از فوتم همسرم بعنوان تنها وارث من عهده دار اجرای وصیت نامه ام باشد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۲۳ #02748897

با سلام
اینجانب دارای اموال و دارایی منفول و غیر منقول می باشم که فرزند اصلا ندارم فقط همسرم وارث من می باشد که ایشان هم نیازی به دارایی من ندارد و هدف من فقط کمک رسانی به قشر نیازمند می باشد ایا می توانم در وصیت نامه ام قید نمایم تمام اموال و دارایی من پس از مرگ که تنها وارث من همسرم می باشد ایشان مسئولیت دارند که اموالم را هر آنچه که وجود دارد را بفروشند وقف عام نمایند؟ من هدفم فقط کمک رسانی به قشر ضعیف هست آیا اگر از طریق وصیت نامه امکان ندارد راههای دیگری میسر می باشد؟ از راهنمایبتون متشکرم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وصیت تا یک سوم اموال نافذ و مازاد بر آن احتیاج به تنفیذ وراث دارد .

یک سوم ماترک متوفی قابل وصیت هست و صحیح،الباقی غیرنافذ هست ومیبایست ب تنفیذ سایر وراث برسد بنابر این نمی‌شود تمام اموال را وصیت نمود

تا یک سوم آن معتبر است مگر اینکه مابقی آن را نیز تنفیذ نمایند

سلام
شما میتوانید تمام اموال را وصیت نمایید اما چنانچه همسر شما مخالف باشد فقط ثلث آن اعتبار دارد .

درود
وصیت تا یک سوم نافذ و نسبت به مابقی با تنفیذ ورثه نافذ است.

وصیت تا یک سوم معتبر است‌.

با سلام
در صورتی که وراث بعد از فوت وصیت بیش از یک سوم را تنفیذ کنند امکان پذیر است.