وام گیرنده مبلغ باقی مانده و سود را پرداخت نمیکند؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۳ #02728597

با سلام
من در سال ۸۳ ضمانت کسی را بعهده گرفتم متاسفانه فرد مبلغ ۳میلیون تومان را پرداخت نکرده و پس از این ساعت مبلغ شده ۱۲ میلیون هر کاری کردم که پرداخت کنه مبلغ را پرداخت نمی کنه
با هر شیوه شده رضایت داد نصف مبلغ را پرداخت کنه و بنده هم بخاطر امور مالی به دسته چک شدیدا محتاجم
ممنون میشم راهنمایی کنید چکار کنم
نصف وام را خودش بگیرم و نصف مبلغ دیگر را خودم پرداخت کنم
بر فرض توسط خودم , سریعترین راه که به پولم برسم چه راهکاری است
وام گیرنده هم حقوق داره هم خانه و ماشین
اما زورش میاد مبلغ باقی مانده و سود را پرداخت کنه
و من گیر افتادم
ممنون میشم راهنمایی کنید
انشاالله همیشه سلامت باشید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
شما بعنوان ضامن باید مبلغ بدهی که توسط مدیون اصلی پرداخت نشده را به بانک بدهید سپس میتوانید علیه مضمون عنه(مدیون اصلی)دادخواست مطالبه وجه پرداختی را طرح کنید. جهت توقیف مال و اموال ایشان بهتر است ضمن تقدیم دادخواست شکایت، تامین خواسته را به دادگاه تسلیم نمایید.

شما میتوانید پرداخت نماید یعداز پرداخت به وام گیرنده مراجعه نماید وشکایت کنید

تنها راهی که بنظر میرسه پرداخت وام و اخذ گواهی مینی براینکه بعنوان ضامن پرداخت کردید دادخواستی بخواسته مطالبه وجه واریزی بااحتساب کلب کلیه خسارات قانونی وبدوا تقاضای صدور قرار تامین خواسته
که دراین صورت میتونی ماشین ویا حقوقشو توقیف وحق خودرا وصول کنی

درود بر شما، تنها راه شما پرداخت وام و پس از آن تنظیم دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه به طرفیت ایشان است، لکن توصیه می‌شود ابتدا تقاضای تامین خواسته بدهید تا بعد از ابلاغ دادخواست، چنانچه اموالی از ایشان باشد، توقیف گردد.

پس از پرداخت دیون وام گیرنده به بانک ، امکان مطالبه وجوه پرداختی به موجب دادخواستی حقوقی برای شما وجود دارد.
بدوا میتوانید پس از پرداخت مبلغ وام،
تقاضای تامین خواسته نمایید.

درود
وام را پرداخت کنید سپس به طرفیت وام گیرنده طرح دعوی نمایید.

پس از پرداخت اقساط ، میتوانید با مدارک علیه وام گیرنده دادخواست داده و مطالبه کنید