آیا از طریق مبایعه نامه و وکالت نامه و عزل وراث مادر بزرگ امکانش هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #02653819

سه دانگ از یک مغازه ۲۴ متری سرقفلی تهران به اسم عمو و سه دانگ به اسم پدرم است، ضمنا مالکیت ملکیت ملکی که سرقفلی در آن است،سه دانگش متعلق به پدر و سه دانگ ملکیت ملک متعلق به دیگری است:
۱.عمو پانزده سال پیش فوت کرد، انحصار وراثتش را گرفتیم، مالیات ارث را دادیم، وراثش زنش بودند و مادر بزرگ، سهم زنش را به نام پدرم کردیم، سهم مادربزرگ ماند. ( ناشی از تنبلی ما )
۲. مادربزرگ هشت سال پیش فوت کرد، انحصار وراثت گرفتیم و مالیات ارثش را دادیم، ماند تعدادی ورثه، دو عمو را بنام کردیم، دو عمه باز فوت کرد ( مانده پنج سهم از یازده سهم ورثه مادربزرگ : شامل ورثه دو عمه فوت کرده + عمه زنده + عمو زنده ) که برای به نام زدن سختگیری می کنند و دیگر تعدادشان زیاد شده است و سنشان بالاست و پول زیادی می خواهند و فعلا به نام نمی زنند.
۳.اما: از مادربزرگ مبایعه نامه املاکی معتبر،عزل وراث و وکالت بلا عزل در زمان زنده بودنش گرفتیم و همه ورثه آن را امضا کردند.
۴: تا حالا از دادگاه اقدام نکرده بودیم: آیا از طریق مبایعه نامه و وکالت نامه و عزل وراث مادر بزرگ استفاده کنیم و ورثه باقیمانده را دور بزنیم بهتر است و امکان پذیر است؟
۵:چقدر زمان می برد؟
۶: راه بهتری پیشنهاد می کنید؟
۷: قیمت کل سرقفلی الان حدود یک میلیارد و دویست است، سهم یک دانگ باقیمانده ( پنج سهم از یازده سهم از سه سهم از چهار سهم از سه دانگ از شش دانگ)، حدودا شاید صد و پنجاه دویست میلیون است، ولی ورثه باقیمانده توقعشان خیلی بالاتر رفته و قیمت روز را نمی پذیرند چون دستمان الان زیر سنگشان است.

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
راه بهتری پیشنهاد می کنید؟ نحوه ی تقسیم ارث طبق قانون
برابر قانون عقد وکالت با مرگ وکیل یا موکل از بین می‌رود
تقسیم ارث شامل یک سری قوانین است که در عرف هم بسیار مشخص است که بین وراث ارث تقسیم می شود