وضعیت مستمری او بعد از مرگش چطور می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۲۴ #02547260

اگر فرد شاغلی فوت کند و زن و بچه ای نداشته باشد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا وراث براساس طبقات ارث و درصورت عدم وجود وراث توسط دولت اخذ میشود

"با سلام"
در صورت نبودن وراث به نفع دولت مصادره میگردد

با سلام
مخاطب گرامی: بازماندگان از جمله پدر و مادر متوفی‌ در صورتی‌ که‌ اولا تحت‌ تکفل‌ او بوده‌ ثانیا سن‌ پدر از شصت‌ سال‌ و سن‌ مادر از پنجاه‌ و پنج‌ سال‌ تجاوز کرده‌ باشد و یا آنکه‌ به‌ تشخیص‌ کمیسیون‌ پزشکی‌ موضوع‌ ماده‌ ۹۱ این‌ قانون‌ ازکارافتاده‌ باشند و در هرحال‌ مستمری‌ از سازمان‌ دریافت‌ ندارند، حق دریافت مستمری فرزند فوت شده را با توجه به شرایط فوق دارند.

پدر و مادر متوفی. و در نبودن آنها باز درجه بندی ارث برهای دیگر