اگر کسی مبلغ پیش قسط مهریه رو یکجا نداشته باشه پرداخت کنه میتونه درخواست تعدیل نماید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۴۲۱ #02508528

سلام
اگر کسی مبلغ پیش قسط مهریه رو یکجا نداشته باشه پرداخت کنه میتونه درخواست تقسیط پیش قسط رو بده

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر غیر قطعی است اعتراض نمایید
اگر قطعی شده دادخواست تعدیل دهید منتهی در هر دو صورت دلایل ارائه دهید صرف ادا چیزی را تغییر نمی دهد

بله میتوانید درخواست تعدیل پیش پرداخت را نمایید .

باسلام
بله شما میتوانید دادخواست تعدیل و کاهش اقساط (پیش پرداخت) مهریه بدهید.البته این دادخواست در صورتی پذیرفته می شود که برای دادگاه محرز شود که توانایی پرداخت اقساط رو ندارید.

سلام
ممنوعیتی برای این کار وجود ندارد و میتوان اقدام کرد

بله می تواند دادخواست تعدیل دهد اما مانع اجرای حکم قطعی نیست.

بسمه تعالی : میتواند دادخواست تعدیل پیش قسط زا تقدیم دادگاه نماید .

خیر. ولی در هر صورت تقاضای تعدیل را همیشه می‌توان داد و دادگاه در صورت تغییر شرایط اقساط را تغییر می‌دهد.