آیا هزینه شارژ معوق بر عهده مالک جدید است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۵۵۵ #02417890

با سلام
شارژ مالکانه توسط مالک قبلی پرداخت نشده است و ایشان بدون هماهنگی با مدیریت ساختمان، واحد خود را به فروش رسانده‌اند. آیا هزینه شارژ معوق بر عهده مالک جدید است؟ با توجه به اینکه به مالک قبلی دسترسی وجود ندارد؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم توافق، با مالک جدید است

سلام
بدهی‌های قبلی آپارتمان تا زمانی که آن را به شما فروخته است به عهده فروشنده است
ولی چنانچه به ایشان دسترسی نباشد برای اینکه شما با مشکلی برخورد نکنید مجبور هستید که هزینه های مشترک را بپردازید زیرا در زمان خرید باید دقت میکردید و از فروشنده درخواست ارائه گواهی تسویه حساب از هیئت مدیره را می نمودید
ولی می توانید هزینه های پرداختی را بعدا از ایشان مطالبه کنید

اگر توافقی صورت گرفته خیر
در غیر این صورت به عهده شما میباشد

با سلام
اگر به هنگام تنظیم مبایعه نامه ، اقدام به تسویه حساب بابت بدهی ها و شارژ واحد با مالک قبلی ( فروشنده ) نموده باشید بایستی شما ( مالک جدید ) اقدام به پرداخت هزینه های معوقه نمایید
در غیر اینصورت بایستی هزینه ها توسط شما پرداخت و سپس از طریق قانون اقدام به مطالبه هزینه ها از مالک قبلی نمایید .

در صورتیکه موضوع مورد توافق قرار نگرفته باشد پرداخت بدهی های معوقه ساختمان بر عهده مالک جدید می باشد و ایشان باید هنگام تحویل ملک ، مفاصا حسابهای متعلق به ملک را نیز دریافت مینمود .