آیا اگه خانوم مهریه رو اجرا بزاره این کاغذ معتبر یا نه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۱ #01947514

سلام
من به دلیل دخالت خانواده همسرم در زندگیم. یک کاغذ مربوط به ببخشش کل مهریه از همسرم گرفتم. با رضایت خودش.قرار بود که با هم بعدا بریم اسناد رسمی که اونجا ثبت کنیم اما وقت نکردیم.. الان باز یه مدتی هست که بینمون اختلاف ایجاد شده...خواستم بدونم آیا اگه خانوم مهریه رو اجرا بزار این کاغذ معتبر یا نه... در ضمن اینم بگم که حین امضا کردن برگه از خانومم فیلم گرفتم که بعدا نگه امضا من نیست.. سند به صورت چاپی هستش فقط مشخصات مربوط به اطلاعات شناسنامه ای منو همسرم و مشخصات دفتر ثبت ازدواج و همچنین مقدار مهریه دستی نوشته شده.
بعد یه سوال دیگه هم از خدمتتون داشتم خانوم من الان مدت ۹ ماهی هست که شاغل هستند اما من راضی به اشتغال ایشون نیستم به چند دلیل :
ما دوتا فرزند داریم که یکیش شیر خواره و احتیاج داره که مادرش کنارش باشه .. رسیدگی به بچه ها واقعا دچار مشکل شده و من بیشتر نگران اونا هستم و اینکه مسافت کار خانوم تا محل سکونت بسیار زیاده و بیشتر روز رو سرکار هستند.
من واسه اشتغال همسرم هیچ تعهدی ندادم و توی عقد نامه هم هیچ شرطی رو هم مبنی بر اشتغال ایشون قبول نکردم..پیشه ایشون تو عقد نامه دانشجو ثبت شده آیا این میتونه واسه منع اشتغال ایشون واسه من دردسر درسته کنه یا نه ...؟
ببخشید زیاد شد
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بخشش مهریه چون هبه محسوب می شود قابل رجوع از سوی زوجه می باشد در مورد شغل خانم‌هم اگر مخالف شان خانوادگی و مصالح شخصی و خانوادگی شما باشد می توان مانع از اشتغال وی شد البته این موضوع بسته به نظر دادگاه دارد

اگر مهریه را هبه کرده باشید امکان رجوع از آن را دارید ولی اگر زوج را ابراء کرده باشید امکان رجوع نیست
در صورتی که شغل مربوطه با شان خانوادگی شما در تضاد باشد امکان جلوگیری از اشتغال وجود دارد

بخشش مهریه قابل بازگشت بوده و همسرتان میتواند از رسید بخششی که امضاء نموده عدول نماید . در خصوص اشتغال ایشان نیز اگر شغل مربوطه با شئونات شما در تضاد بوده یا باعث مشکلاتی شده که شما آن را به صلاح نمی دانید میتوانید ممانعت کرده ولی تصمیم نهایی در این خصوص با دادگاه خواهد بود .