عمل کردن نادرست وظایف بهزیستی قابل پیگرد قانونی است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۸۵ #01884725

باسللم در وقت مقر به بهزیستی مراجعه جهت ملاقات پسرم با اینکه کارشناس گفت بذار زمین
ولی کفت نمیاد ولی درجا صورنجلسه شد ورفت سوال من اینه چرا نمیزارن حداقل من چنند دقیقه ببینمش با اینکه هرروز درتلفنی حرف میزنم جواب میدما یکی ایا کلانتری بهتره و میتونه مادر را در
اتاق دیگر منتطر کنه من پسرم را ببرم یا چکار کنم عملکرد بهزیستی نادرسته

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
متاسفانه موضوع مفهوم نیست

طاهرا مادر به بهانه نیامدن فرزند نزد شما، فرزند را در بهزیستی پیش خود نگه می دارد. می توانید با مسیول بهزیستی صحبت کنید.

با سلام
سوالتان و نحوه نگارش آن نامفهوم است. وقتی یک سوال می پرسید خودتان حداقل یک بار آن را مرور کنید.
با این حال آن طور که برداشت کردم از دیدار فرزندتان محروم هستید. بر این اساس می توانید به موجب ماده ۵۴ قانون حمایت از خانواده، شکایت ممانعت از ملاقات فرزند مطرح کنید.

سلام سوالتان نامفهوم بود

باسلام و درود سوال خود را دقیق و واضح مطرح نمایید تا امکان پاسخگویی باشد.

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید

باسلام سوالتان نامفهوم بود