ازدواج غیابی چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۴۰ #01868988

من و نامزد مصری ام قصد ازدواج غیابی در ایران داریم به دلیل موانع ایشون و من نمیتونبم به کشور همدیگر سفر کنیم و من ‌برای اخذ ویزای مصر نیاز به گواهی ازدواج دارم

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، بهترین گزینه برای شما یکی از کشورهای ترکیه ، عراق یا امارات خواهد بود ، میتونید در سفارت ایران ثبت ازدواج و گواهی دریافت کنید

سلام
می‌توانید با حضور در یکی از کشورهای اطراف اقدام به عقد نمایید و همچنین حضور طرفین الزامی است.

سلام
در کشورهای مجاور اقدام به ثبت ازدواج نمایید و یا با اعطای وکالت به دیگری اذن این امر را به ایشان واگذار نمایید.

با سلام
طبق ماده ۳۱ قانون ثبت احوال، حوزه‌های کنسولی نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور به منزله دفاتر رسمی ثبت ازدواج و طلاق بوده و با اخذ مدارک لازم نسبت به ثبت این دو واقعه در دفاتر مربوطه و همچنین شناسنامه‌های زن و شوهر اقدام خواهند کرد.

سلام
میتوانید با حضور در یکی از کشورهای اطراف اقدام به عقد ازدواج نمایید حضور طرفین الزامی است