آیا من می توانم یک شکایت کیفری یا حقوقی نیز ثبت کنم و از دادگاه بخواهم تا خسارت تاخیر تادیه مال را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۲۰ #01770807

با سلام
پرونده ای داشتم که شکایت کیفری بابت کلاهبرداری در فروردین ۱۴۰۰ انجام شده بود و حکم دادگاه کیفری در آبان ۱۴۰۱ مبنی بر اثبات کلاهبرداری و رد مال به نفع اینجانب صادر شده است.و شخص کلاهبردار هم اکنون در زندان هست و قصد پرداخت پول من را ندارد و شخص کلاهبردار می گوید ۷ سال به زندان می روم و بعد از ۷ سال فقط اصل پول را پرداخت خواهم کرد!!!!!!!! آیا من می توانم یک شکایت کیفری یا حقوقی نیز ثبت کنم و از دادگاه بخواهم تا خسارت تاخیر تادیه مال را دریافت کنم؟؟؟ این شکایت را باید الان انجام بدهم یا هر موقع که کلاهبردار قصد پرداخت پولم را داشت؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
ایشان به رد مال هم زمان با حکم حبس نیز محکوم میشوند. و تقاضای هر گونه ضرر و زیان نیز در دادگاه حقوقی ممکن است

دادخواست حقوقی مطالبه خسارت تاخیر تادیه طرح کنید

سلام .بله می توانید دادخواست حقوقی جهت مطالبه کلیه خسارات خود مطرح نمایید .

باسلام در زمانی که شکایت مطرح کردید تا قبل از رای دادگاه امکان دادخواست ضرروزیان ناشی از جرم میتوانستید مطرح کنید در حال حاضر از طریق حقوقی اقدام کنید

با درود. جهت مطالبه پولت دادخواست حقوقی هم مطرح نمائید تا شامل خسارت تاخیرتادیه هم شود.

سلام در صورت عدم نادیه امکان دارد

با درود تادیه نشود امکان طرح دعوا وجود دارد