ادعایی دیگر میتواند داشته باشد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۲۰ #01680918

باعرض سلام تنها دارایی بنده یک دستگاه اپارتمان هستش که همسربنده بابت قسمتی ازمهریه(نصف مبلغ اپارتمان جوابگوی کل مهریه می باشد) توقیف نموده اگربخواهم تمام مهریه راپرداخت نمایم ایا جهت طلاق ادعایی دیگر میتواند داشته باشد (نصف اموال وحق النحله و...)ممنون ازراهنمایی شما اساتید

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع بستگی به خواهان طلاق و شرایط ان دارد
اگر شما دعوای طلاق مطرح نمایید ناگزیر از پرداخت برخی حقوق می باشید

باسلام مستحضر باشید تنصیف دارایی در صورتی تعلق میگیرد که زوجه ناشزه نبوده و هیچ علل قانونی وجود نداشته باشد و

در صورتی که طلاق به درخواست شما و بدون دلیل باشد شرط تنصیف دارایی ها محقق می شود

سلام وقت بخیر
در صورتیکه طلاق از جانب زوجه نباشد و یا ایشان ناشزه نباشند میتوانند در خصوص نصف اموال نیز اقدام نمایند.

بله سایر حقوق مالی زن بایستی تعیین تکلیف گردد

سلام چنانچه زلاق از جانب زوج مطرح سود تنصیف اموال اجرت المثل و سایر حقوقات شرعی و قانونی زوجه تعیین تکلیف خواهد شد

باسلام
اگر صرفا یک واحد مسکن را دارید جزمستثنیات دین است مگر منزل مربوطه از شان شما بیشتر باشد ودرصورت طلاق از طرف زوج کلیه حقوقی از جمله اجرتالمثل وتنصیف اعمال می شود