من میتونم شکایت کنم بدلیل سو استفاده از موقعیت شغلی و اجاره مال غیر؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۰ #01507572

سلام
من یه زمین دیمی دارم تو روستا چند سال پیش یکی از اعضای شورا اومد و اونقدر اصرار کرد که زمین رو بهش بفروشم که اخر قولنامه یه قطعه ۲۰۰ متری دادم .
بعدها مشخص شد که زمین من رو با بررسی هایی که شرکت ایرانسل انجام دادن انتخاب کردن برا نصب دکل و از شورا صاحب زمین رو خواستن و اون اومده زمین رو از من خریده بدون اینکه به من اطلاع بده قراره دکل نصب بشه.
در ضمن دکل و ترانس برق نیز در وسط زمین من نصب شده و تو زمین ۲۰۰ متری نیس؟
با عرض پوزش این مسئله قبلا نیز مطرح شده بود و هدف از دوباره مطرح شدن این است که چند نکته را اضافه نمایم
۱-سایر اعضای شورا از نصب و خرید زمین و ... بی خبر بوده اند و پس از مطلع کردنشان عضو شورا را به فسخ قولنامه وانمودند.
۲-و عضو شورا بنام خودش خریداری کرده نه بنام شورای روستا.
شاید تاثیری داشته باشد...امیدوارم اساتید یکبار دیگر لطف کنند و نظرشان را اعلام نمایند .باتشکر
(قانون مجازات اسلامی تعزیرات ماده ۵۸۱)

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قرارداد شما با شخص شورا معتبر است

بادرودوسلام سوال تکراری می باشد

سوالتون تکراری هست ....

سلام دوست عزیز، مهم این بوده که حین معامله چنین چیزی در آن نصب نبوده، لکن شما زمین موجود را فروختید و از آن تاریخ منافع و محصولات دیگر ارتباطی با شما ندارد و یه مالکش که ایشان بوده مرتبط است، لیکن می توانی به استانداری مراجعه و طرح شکایت و گزارش کنی که شاید در دوره جدید ، تایید صلاحیت نگردد

با احترام سوال شما تکراری است

سلام قولنامه دارای اعتبار است و معتبر می باشد

بنام خدا،سوال تکراری می باشد.