فرزند طلاقم و میتونم در صورت مشکل داشتن با پدر و مادر درخواست مستقل شدن بدم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۱ #01454608

سلام فرزند طلاق هستم و ۱۸ سالمه ( دختر ) میخام بدونم در صورتی که با هر دو طرفه پدر و مادر مشکل داشته باشم حقه درخاست مستقل شدن رو دارم یا خیر؟
و چه کسی هزینه مستقل شدنمو تامین میکنه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به سن شما که ۱۸ سال میباشد ممنوعیتی از نظر قانون دیده نمیشود

سلام بله از لحاظ قانون مشکلی ندارید.

با سلام
در مورد انتخاب مسکن مستقل از لحاظ قانونی منعی ندارید در مورد هزینه های زندگی با توجه به اینکه مجرد هستید و فاقد شغل بر عهده پدر می باشد.

بله می توانید با توجه به اینکه به سن رشد رسیده اید بله می توانید

با سلام
با توجه به سن شما که ۱۸ سال میباشد ممنوعیتی از نظر قانون دیده نمیشود

سلام
بله با توجه به اینکه سن ۱۸ سال را گذرانده اید ممنوعیتی در خصوص زندگی مستقلی متوجه شما نمی باشد