تغییر شهود نامبرده در شرح دادخواست امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱,۰۵۳ #01237863

باسلام
چنانچه در جایگاه دفاع درمورد دادخواستی که برعلیه شما با خواسته خلع ید اقامه شده، دادخواست تقابل با خواسته های ۱.صدورحکم اثبات و تنفیذ صلحنامه عادی ۲. الزام به تنظیم سندرسمی را ارائه نمایید و استماع شهادت شهود را جزء ادله اصلی خود ذکر کنید طوریکه که درشرح دادخواست ضمن تشریح موضوع وبیان متن صلحنامه عادی (مفقود شده) اسامی شهود حاضر و ممضی ذیل آنرا بصورت کامل با آدرس وشماره تماس های آنها ذکر نمایید ولی شهود بدلایلی از حضور در دادگاه امتناع نمایند آیا امکان معرفی شهود دیگری هست؟؟ مثلا از بین خوانده های پرونده که اقرارنامه رسمی مبنی بر دریافت حقوق خود ثبت نمودند. موضوع مربوط به ملک موروثی و دارای پلاک ثبتی ست و خوانده ها وراث میباشند. در ضمن وراث ۱۱نفر هستند که ازسوی ۱۰نفر سند رسمی وکالت نامه بلاعزل تام الاختیار موجود است و از بین این ۱۰نفر تعداد ۹ نفر سند رسمی اقرارنامه رسمی ثبت نمودند. با تشکر

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر دادگاه موافقت کند می توانید شهود دیگری معرفی کنید....

باید همان شهود حضور پیدا کنند...

با سلام اگر دادگاه موافقت کند می توانید شهود دیگری معرفی کنید.

با سلام بله منعی ندارد....

میتوانید در اینخصوص با رئیس دادگاه صحبت کنید،احتمال پذیرش شهود جدید وجود دارد

اگر امری باشد که چندین نفر میتوانسته اند شاهد باشند میتواند افراد دیگری را حاضر نماید در غیر این صورت میتوانید شهود را جرح نمایید

اصولا همون شهود باید حضور پیدا کنند اما به نظر قاضی بستگی دارد.