رفته از من بخاطر رابطه با زنش شکایت کرده؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۱ #01089225

خسته باشی
اقا من متاهلم
با یکی از دوستام که ‌متاهل بوده رفت و آمد داشتیم بعد مدتی دوستم با خانومش به اختلاف میخوره
در همان حین تو‌ گوشی خانومش اسکرین شات یه چتی و میبینه که اسم من اومده بود توش و فکر کرد که منم درصورتی که که داخل اون چت نه عکس من بوده نه ‌شمارم فقط داخل متن اسم من اومده شده حالا بعد اون داستانا دوستم با خانومش کارشون به جدایی می‌کشه و مهریه نفقه و شیر بها میوفته گردنش دوست من این وسط بنظرم بخاطر اینکه مهریه اینا از سرش رفع بشه رفته از دست من بخاطر رابطه با زنش شکایت کرده و پای منو کشیده وسط
درصورتی که من هیچ رابطه ای با خانومش نداشتم
فقط در حد اینکه خبر احوال بگیریم اونم بدلیل رفت و آمد خانوادگی که داشتیم
الان نمیدونم چی میشه
اصلا اون شکایته مهم نیس واسم چون بخودم اعتماد دارم
آبروم مهمه واسم همین
میخام بدونم چکار باید بکنم
لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
، جای نگرانی نیست.اگر مرتکب جرمی نشده اید و در صورت ارسال ابلاغیه توسط دادگاه، در جلسات حضور یابید متن پیامک نشان دهید

سلام
چنانچه در پیامک ها کلمات یا جملات حاوی مضامین نامشروع و غیر اخلاقی نباشد جای نگرانی نیست و شما می توانید با حضور در دادسرا از خود دفاع کنید.

با سلام. با توجه به توضیحات شما، جای نگرانی نیست. مرتکب جرمی نشده اید و در صورت ارسال ابلاغیه توسط دادگاه، در جلسات حضور یابید و از خود دفاع کنید.

سلام
با توجه به موضوع جای نگرانی نیست و شما میتوانید با ارائه دلایل و دفاعیه خوب از خود دفاع نمایید !

سلام
جای نگرانی نیست چنانچه شکایتی علیه تان مطرح شد میتوانید با ارایه پیامک هایی کع عاری از موارد نامشروع است از خود دفاع نمایید