کد کاشف را از چه طریقی بدست آوریم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱,۳۸۳ #01081255

سلام لطفا درمورد چگونگی بدست آوردن کد کاشف راهنمایی بفرمائید

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال مشخص و مفهوم نیست.

توضیح اینکه سیستم کاشف سیستمی یکپارچه است که از چند سال پیش در بانک مرکزی ایجاد گردید تا میان سیستم بانکی و مراجع قضایی ارتباط دائم برقرار نماید. این سیستم در زمینه مسدود کردن حساب های بانکی، فاصله دستور مقام قضایی تا اجرا توسط سیستم بانکی را کوتاه می نماید. بنابراین تنها با یک هماهنگی ساده میان اپراتورهای دو سازمان، رفع مسدودی ظرف مدت کوتاه مقدور خواهد شد.سامانه تعاملی کاشف امکان صدور دستورات قضایی و ارسال خودکار دستورات صادر شده برای نهادهای عامل فعال در شبکه بانکی و پرداخت کشور، پاسخگویی به دستورات قضایی توسط نهادهای عضو شبکه بانکی و پرداخت کشور، مدیریت فرصت‌های زمانی برای پاسخگویی به دستورات قضایی و پیگیری دستورات قضایی صادرشده در حوزه مقابله با جرائم رایانه‌ای در نظام بانکی و پرداخت را برای قضات دادستانی کل کشور فراهم آورده است.وجود هرگونه ابهام در اجرایی کردن مفاد این بخشنامه، مراتب جهت انجام اقدامات مقتضی به اداره نظام‌های پرداخت این بانک منعکس شود.

سلام هرچندسوال شمانامفهوم می باشد،ولی به نظرسامانه مبارزه با پولشویی هست وازطریق بانک مرکزی پیگیری نمایید.

باسلام
سوال نامفهوم میباشد

درود
سوال شما حقوقی نیست.

سوال نامفهوم است و امکان پاسخگویی به این صورت وجود ندارد.

سلام سوال را کاملتر بیان نمایید موفق باشید