آیا تهیه مسکنی توسط زوج که با عدم رضایت و توافق زوجه باشه، باعث میشه زوجه تمکین نکنه و نفقه هم بهش تعلق بگیره؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۷۲ #01015526

با سلام
زوج ازدواج مجدد کرده (ازدواج موقت ثبت نشده) و حالا دادخواست تمکین زوجه اولی رو داده و خونه ای که معرفی کرده برای تمکین همون خونه ی زن دومش هست که دارن با هم اونجا زندگی میکنن و تو اجاره نامه اون زن دوم رو موجر و خودش رو مستاجر معرفی کرده .
تا الان هم دو بار خونه به صورت صوری معرفی کرده که گزارش مددکاری اومده که خونه قابل سکونت نیست و الان دفعه سوم هست که اجاره نامه برای معرفی خونه اورده.
تو عقدنامه هم نوشته که " زوجین ضمن عقد خارج لازم توافق نمودند که اختیار مسکن با توافق و تراضی طرفین باشد.
حالا من میتونم تمکین نکنم و نفقه هم بهم تعلق بگیره؟ چون خونه ای که گرفته با رضایت و توافق من نیست و ثانیا خونه ای هست که با زن دومش داره زندگی میکنه و به نام زن دومش هست.

و اینکه من یک دادخواست جداگانه برای الزام به تهیه مسکن دادم.
آیا این دادخواست رو مسترد کنم و از طریق همون پرونده الزام به تمکین برم جلو یا از طریق دادگاه الزام به تهیه مسکن که خودم دادم هم موضوع رو پیگیری کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود .شما میبایست هر دو پرونده تان را پیگیری نمایید .

سلام
حسب توضیحات پیشنهاد می گردد هر دو پرونده همزمان پیگیری گردد .

هر دو پرونده را پیگیری نمایید

باسلام
هم شکایت خودتون هم شکایت تمکین رو پیگیری کنید و اگه مسکن در شان شما نیست میتوانید اعتراض بزنید تامنزلی در شان شما گرفته شود

برای احقاق حقوق شما هر پرونده به تنهایی می تواند قابل پیگیری باشد

با توجه به توضیحات حق با شماست و ایشان نمی‌تواند الزام شما را به حضور در خانه مذکور بخواهد.

درود
اگر توافق شما را جلب نکرده اند تهیه مسکن به تنهایی توسط ایشان پذیرفته نیست.