حق طلاق در چه صورت با خانم هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۷ #00923574

سلام دختری هستم ۴ سال و نیم هست که در عقد هستم سر مسائلی با نامزدم به مشکل برخوردیم ولی گذشت کردیم ولی فکر میکنم اون مخصوصا این کارهارو میکنه الان بجایی رسیدیم که میگم یا عروسی بگیر یا تکلیفم و روشن کن ولی اون همش میگه برو خودت درخواست طلاق بده اگر میشه راهنمایی کنین خیلی ممنون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قبل از هرگونه تقاضای طلاقی بهتر است ایشان را مجاب به انجام تکالیف شرعی قانونی نمایید
اگر تاکنون تمکین خاص صورت نگرفته اقدام به ارسال اظهارنامه نمایید و ضمن اعلام اعمال حق حبس درخواست پرداخت تمام حق و حقوق مالی را نمایید و همچنین تقاضای تهیه مسکن علی حده با وسایل زندگی را برای ایشان ارسال کنید
به نظر این اقدام بهتر از تقاضای طلاق از جانب شما می باشد

بهترین اقدام در خصوص متارکه و جدایی ، طلاق به صورت توافقی است. در غیر این صورت جهت درخواست طلاق نیاز به ادله ،مدارک و مستندات می باشد و باید وقت و هزینه بسیاری صرف نمایید. ضمن اینکه تضمینی در به نتیجه رسیدن قطعی وجود ندارد.

سلام
چنانچه شرایط ۱۲ گانه مندرج در عقدنامه رعایت نگردد حق طلاق برای زوجه ایجاد میشود پیشنهاد میکنم مشاوره تلفنی با بنده رزرو نمایید