آدم ربایی توسط کارفرما را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۷ #00738074

سلام،من با فریب توسط راننده سرویس از کارگاه یک به کارگاه دو رفتم سپس کارفرما کارگاه راقفل کرد و بامن پرخاشگری کرد سپس همکار زن مرا مورد ضرب و شتم قرار داد در پایان کارفرما ضارب را با ماشین خود فراری دادو موبایل مراهم باخود برد،کارفرما آدم ربایی ساده انجام داده

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود می توانید طرح شکایت ضرب و جرح و توقیف غیرقانونی را داشته باشید.

با سلام
پیروپاسخ قبلی که عرض شد،منظور از ادله،همان شاهد و پ ..میباشد.
سپاس

با سلام اگر دلایل کافی نسبت به این موضوع از جمله آثار ضرب و جرح و یا احیانا شهادت شهدین وجود دارد نسبت به موارد ضرب و جرح و توقیف غیر قانونی و ادم ربایی علیه راننده و کارفرمای خود شکایت نمایید.

سلام
امکان طرح شکایت ضرب و جرح و توقیف غیرقانونی را دارید به شرطی که ادله کافی برای اثبات ادعا داشته باشید

با سلام و احترام
در صورتی که ادله ای برای اثبات ادعایتان دارید میتوانید با تنظیم و تقدیم شکایتنامه به دادسرای محلی که کارگاه در آنجا قرار دارد پیگیر موضوع شوید.
اصولا آدم ربایی بوسیله ی خودرو از مصادیق مشدده محسوب و در دادگاه کیفری مرکز استان مورد رسیدگی قرار میگیرد.
با این حال تشخیص و احراز آن با دادسرا و دادگاه است حسب مورد.
با سپاس

سلام
شما اگر مورد آزار و اذیت و ضرب و جرح قرار گرفته اید و دلیلی دارید می توانید شکایت کنید تشخیص اینکه عمل مزبور مصداق آدم ربایی بوده یا نه با دادگاه است.