میشود با این شرایط من شناسنامه گرفت و تابعیت ایران را دریافت نمود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۳۲ #00677868

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده یک فرد افغانستانی هستم که در ایران به دنیا امده ام و حتی گواهی تولد از بیمارستان را هم دارم
من ۲۵ساله هستم و در ایران تحصیل کرده ام
پدر و مادر من هم افغانستانی هستن و سال هفتاد به طور قانونی وارد ایران شدن و مدارکی که اون سال دادن موجود هست
من شش ماه پیش برای اولین بار به طور قانونی با کسب مجوز از اداره گذرنامه سفری به افغانستان رفتم
وقتی شرایط و اوضاع و مردم اون طرف رو دیدم واقعا دیدم نمیتونم اونجا زندگی کنم. مثل این می مونه الان به خود شما بگن برید افغانستان زندگی کنید
من بعد از این سفر خیلی تحت فشار فکری ام
لطفا راهنمایی کنید
اگر میشود از کجا باید اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، ابتدا تابعیت ایرانی و بعد شناسنامه دریافت کنید

سلام جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد

سلام
شما باید دوستان داری مراجعه و درخواست تابعیت ایرانی برای خود تقویم نمایید تا از مجاری مربوطه تحقیقات لازم انجام و رسیدگی و چنانچه درخواست تابعیت شما پذیرفته شد برای شما شناسنامه ایرانی صادر خواهد شد

راهکارهایی وجود دارد از جمله تحصیلات عالیه، تجارت و تحصیلات حوزوی که هر کدام قوانین خاص خودش را دارد