آیا می توانم اقدام کنم با خواسته دریافت سنوات ۱۵ ساله با مبلغ آخرین حقوق دریافتی؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۲۳ #00661264

با سلام ، ۱۵ سال در سازمانی کار کردم با قراردادهای مدت موقت سه ماهه و انتهای هر سال حق سنوات تسویه شده است. آیا می توان شکایتی تنظیم کرد با خواسته دریافت سنوات ۱۵ ساله با مبلغ آخرین حقوق دریافتی؟ سپاس فراوان

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قبلا حق سنوات به شما پرداخت شده باشد دیگر مطالبه مجدد معنا نخواهد داشت.

سلام
با توجه به اینکه هر سه ماهه تصفیه صورت گرفته و مبلغ مطالباتت رو دریافت کردید ، حقی برای شما متصور نیست

سلام سنوات براساس پایه حقوق محاسبه می‌شود و با توجه به اینکه فرمودید سنوات تسویه شده امکان مطالبه مجدد نیست

با درود اگر تابع قانون کار باشید حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید