راهی هست که اعاده حیثیت کنم و این ضرر و زیان رو جبران کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۱ #00505210

با عرض سلام و احترام
متاسفانه چند ماه پیش یه آقایی با من درگیر شد و ایشون به من توهین کردند. هر دوتا مون شکایت ثبت کردیم بابت توهین و تهدید، اول رفتیم شورای حل اختلاف، وآنجا به هم رضایت دادیم و سازش کردیم. ولی متاسفانه چند ماه بعد، اون اقا میره دادسرا و همون شکایتش رو پیگیری میکنن، من به دادسرا احزار شدم و برای قاضی جریان رو تعریف کردم، قاضی نامه داد و رفتم شورای حل اختلاف و پرونده رو باز کردند و رضایت نامه ای که امضا کردیم رو بهم دادند و بردم پیش قاضی و ایشان هم متوجه شد که این آقا سر همین موضوع به من قبلارضایت داده و به من گفت برو خیالت راحت و برات منع تعقیب صادر خواهد شد.
بخاطر اینکه برای اولین بار در زندگیم پای من به دادسرا باز شده و از کار بیکار شدم و کلی متحمل هزینه سنگین بابت ضامن شدم، و کلی از وقتم زدم تا ثابت کنم ایشون قبلا به من رضایت دادن.
طبق قانون مجازات اسلامی که میگه ((عدول از گذشت مسموع نیست)) و ایشون الان خلاف این قانون عمل کردن و بنده رو متحمل خساراتی نموده اند. راهی هست که اعاده حیثیت کنم و این ضرر و زیان رو جبران کنم؟ یا فقط به همین منع تعقیب و مختومه شدن پرونده دل خوش کنم؟

ممنون از راهنمایی شما و بنیاد وکلا 🙏

مشاوره حقوقی افترا
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر سوءنیت شاکی را ثابت کنید امکان شکایت را دارید.

سلام این موصوع را بخواهید پیگیری کنید زمانی زیادی از دست میدهید لذا به زعم شخص بنده صرف نظر نمایید موفق باشید م

باسلام
راهی بسی دشوار خواهد بود بهتریت راه بی خیالی است

بهتر است دیگر اقدامی از جانب شما صورت نگیرد.

با توجه به توضحیاتتون بهتره است پیگیری نفرمایید

بله بهتر است اقدامی نکنید

میتوانید برای خسارت اقدام کنید