اگر یکسال از زمان انتقال بگذرد در جلسه اعسار تاثیری خواهد داشت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۶ #00484282

باسلام و خسته نباشید
اگر زوج خانه ای را که بیست و سه روز قبل از به اجرا گذاشتن مهریه توسط زوجه از اداره ثبت به نام مادرش به صورت رسمی انتقال دهد و در حالی که همان خانه موقع خرید قولنامه به نام پدر نوشته شده بود و تمامی مبالغ پرداختی نیز به صورت چک بوده و توسط پدر پرداخت شده فقط سند خانه به صورت رسمی به نام زوج زده شده بود ولی در تمام مدت که اجاره داده میشد قولنامه به اسم پدر و مادر نوشته میشد و از زمان انتقال به نام مادر وام منزل توسط مادر پرداخت میشود و تمامی امتیازات هم به نام مادر شده و الان تقریبل ده ماه از زمان انتقال میگذرد و پسر هنوز به صورت قطعی به پرداخت مهریه محکوم نشده آیا این کار فرار از دین یا صوری محسوب میشود؟ اگر یکسال از زمان انتقال بگذرد در جلسه اعسار تاثیری خواهد داشت؟ با وجود اینکه زوج هنوز خانه ای دیگر به ارزش سیصد ملیون الان به نام خودش دارد و ۲۶ سال سن دارد و کارمند دولت می باشد حکم اعسار وی رد میشود؟ یا امکانش هست صوری محسوب شود؟ و در زمان اعسار معاملات یکسال قبل مورد بررسی قرار میگیرد یا مدت بیشتر هم بررسی میشود؟ در صورت مطرح کردن این بحث توسط زوجه درجلسه اعسار زوج چه دفاعیاتی از خود انجام دهد.ممنون میشم راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

-- چون تنها یک منزل به نام زوج می باشد میتواند به عنوان مستثنیات دین مانع توقیف آن شود .
-- ایراد قانونی نسبت به انتقال سند وجود ندارد .
-- تنها مبادلات و معاملات یکساله منتهی به درخواست اعسار قابل بررسی می باشد .

با سلام و احترام
خیر معامله به قصد فرار از دین محسوب نمی‌شود ولی در صورت اثبات می‌تواند معامله ی صوری باشد
در دعوای اعسار صرفا گردش مالی و معاملات یک سال قبل بررسی می‌شود
با توجه به اینکه منزل ۳۰۰ میلیونی به اسمشان هست و حقوق دولتی هم دارند به نظر احتمال صدور حکم اعسار وجاهت قانونی ندارد