در صورتی که مانع دیدن فرزندم توسط پدرش بشوم جرم محسوب می شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲,۱۱۱ #00418546

سلام همسرم از نظر روانی مشکل دارن و مشروبات الکلی مصرف می‌کنند
یک ماهی هست که به من گفته برو ،فرزند من پسرهست و یک سالشه اوایل برای ملاقات بچه میومد مانع نمیشدم اما بی احترامی های زیادی می‌کرد و من چون میترسیدم ازش بخاطر این که تعادل نداره مانع از دیدار بچه شدم
میخواستم ببینم میتواند از این در دادگاه استفاده کند و برای من جرم محسوب میشود؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام ؛؛؛
بله جرم تلقی می شود برای حضانت فرزند قوانین متعددی تدوین شده‌ است.
مطابق ماده ۴۰ قانون حمایت از خانواده هر فردی که از اجرای حکم دادگاه درباره حضانت فرزند خودداری کند یا مانع اجرای درست این حکم شود، با او مقابله می‌شود.
حتی اگر فردی که حضانت به او رسیده است از دادن طفل خودداری کند، بر حسب تقاضای ذی‌النفع و به دستور دادگاه، فرد تا زمان اجرای حکم بازداشت می‌شود.
ماده ۵۴ قانون حمایت از خانواده درباره مجازات و محکومیت فردی که مانع ملاقات فرزندان با پدر یا مادرشان می‌شود، صحبت و مجازاتی را هم مقرر کرده است.
اگر هر یک از والدین که حضانت فرزند را برعهده دارند، مانع ملاقات فرزند با والد دیگری شوند، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه ۸ و در صورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می‌شوند.

بله.مطابق قانون جرم محسوب می شود

ممانعت از حق ملاقات جرم است منتها در صورتی که عدم صلاحیت پدر را در دادگاه ثابت نمایید میتوانید از ملاقات خودداری نمایید

باسلام
بله ایجاد ممانعت در ملاقات طبق قانون حمایت خانواده جرم است البته مشروط به وجود حکم در مورد ملاقات.
اگر چنین حکمی وجود ندارد،هرزمان که همسرتان اقدام به طرح دعوای ملاقات نمود،شما به عنوان دفاع میتوانید به موضوع عدم رعایت مصلحت فرزندتان از سوی پدرش بدلیل استعمال مشروبات الکلی اشاره نمایید.البته سعی کنید برای این ادعا دلیل موجهی(همچون شهادت شهود یا تحقیق محلی)ارایه دهید.

سلام
در صورتی که حکم ملاقات وجود داشته باشد بله جرم
ولی با وجود مشکلاتی که همسرم شما دارد بله حق جلوگیری از ملاقات دارید

بله جرم محسوب می شود

سلام بله مصداق جرم میباشد لذا از انجام این امر خودداری نمایید و درصورتیکه تمایل به ملاقات فرزند با همسر خود را ندارید دلایلی مکتوب مبنی بر عدم رعایت مصلحت طفل تقدیم دادگاه نمایید