امکان داره تمکین به دلیل عدم امنیت جانی رد بشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۹۴ #00374803

باسلام لطفا کمکم کنید
مدت سه ساله ازدواج کردم همسر بنده زود انزالی شدید دارن خیلی شدید و سه ساله هیچ تلاشی برای درمان نمیکنن و دست بزن دارن. دیشب تو پارک نزدیک خونه بی دلیل به بنده حمله کردن که دوشاهد دارم منو زدن و رفتن بعد من داشتم میرفتم خونه جلوی در خونشون چون همسایه هستیم جلوی منو گرفتن و زدن خواهرزاده ی کوچیکم همراهم بود که از ترس خودشو خیس کرد و ضربه روحی خورده. دم در خونشون که منو زدن خواهر زاده م فرار کرد رفته بود به پدرم گفته بو و من داد زدم که پدرم اومد گفت چرا میزنی که به پدرم حمله کردن با برادراش. بعد همسایه هاشون اومدن بیرون و دو نفرشون با ما درگیر شدن که شما این پسرو زدید در حالی که پدرم فقط میگفت چرا دخترمو میزنی و اونا حمله میکردن میگفت زن منه تو چیکاره ای زن منه میزنمش اگه نمیخواد بره طلاق بگیره میغواد منو به مهرم حلال جونم ازاد برسونه. من و دوتا خواهرم و پدرم بودیم اونا چهار تا مرد و یک زن بودن که مدام به ما حمله میکردن دوربین مداربسته هم دارن ولی فیلمو نمی دن من بدنم خراش داره ۰/۵ درصد دیه ی کامل توسط پزشک قانونی با جندین کبودی در پا دست و صورت سرخ شدگی و خراش البته خیلی جاهای دیگه بود که روز مراجعه ندیده بودم و متاسغانه نوشته نشده شاهد دارم میخوام از این اقا شکایت کنم و حکم بگیرم بیمارستان هم رفتم ماه بعد دادگاه تمکین داریم قبل از این اتفاق اظهارنامه اعلام امادگی فرستاده بودم و بارها اعلام امادگی از طریق تماس و پیامک کردم خودشون اقدامی نکردن چون من نه کلید داشتم نه ادرس درست .
چون دست رو من و پدرم بلند کردن وپیش همه میگفتن برو طلاق بگیر؟
۲ ایا راهی دارم برای طلاق به دلیل عسر و حرج
۳ ینکه این اقا در حالی که اصلا نزدیمش از من و پدر پیرم شکایت کرده با کبودی کمتر و ادعا کرده که به حجاب من اعتراض کرده و من و پدرم بهش حمله کردیم ایا میتونه کتک زدن منو با نداشتن حجاب توجیه کنه

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر گونه تهدید یا ضرب و جرح و هر خطر جسمی یا شرافتی که در دادگاه احراز شود می تواند از موجبات رد تمکین باشد.

با سلام
درخصوص برخوردی که بین شما پیش آمده و شکایتی که از همدیگر دارید، هر کدامتان با وجود ادله و مدارک و اسناد و شواهد باید بتوانید ادعای خود را اثبات نماید...
اگر شما بتوانید شکایت خود را با ادله و مدارک اثبات نمایید، هم دادخواست الزام به تمکین شوهرتان می تواند رد شود و هم می‌تواند از مصادیق عسر و حرج قرار گرفته و برای شما حق طلاق ایجاد نماید...