رفع توقیف ماشینی که به نام من نیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۲ #00105838

با سلام
من سال ۸۴ قرار شد برای برادرم کار کنم و همان سال به‌عنوان دستمزد برادرم یک ماشین صفر به من داد ولی سندش به نام شرکت شد و طی یک قرار شفاهی قرار براین شد که پس اتمام کار که مورد تایید هیئت مدیره و سهامداران شرکت باشد این ماشین به نام من بشود سال ۸۹ شرکت حدود ۳ میلیارد بدهکار شد و ماشین من که به نام شرکت بود هم پلاکش توقیف شده هیچ گونه قراردادی هم ندارم فقط شهادت برادرم و اعضا و سهامداران شرکت رو دارم البته مدارکی که ثابت کنه من برای این شرکت کار می کردم موجود است لطفا راهنمایی کنید که چطور ماشینم رو آزاد کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام هر چند این میزان از تصرف و اقرار شفاهی تعلق خودرو به شما در برابر سند رسمی تعلق خودرو به شرکت توان معارضه ندارد.ولی شاید تنظیم صورتجلسه و یا مبایعه نامه و اقرار مدیران شرکت بر تعلق خودرو به شما از قبل و استشهادیه کارکنان مبنی بر موضوع مورد ادعای شما و طرح دادخواست اعتراض ثالث اجرایی (البته با درصد احتمال موفقیت کم) میتواند راهکار شما باشد.