بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

یکی از وراث بابت آن خانه از من شکایت کرده است، چه باید بکنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

من حدود پنج سال پیش یک واحد آپارتمان از پدرخانمم خریدم که متاسفانه هیچ دست نوشته یا صلح قطعی ازشون دریافت نکردم ولی پدر خانمم قبل از فوت تمام اموال خود را در یک تقسیم نامه به صورت صلح قطعی به نام دو دختر خودش کرد که هیچ اسمی از آن واحدی که من ازشون خریدم نیاوردن‌،ولی یکی از دختران آن مرحوم بابت آن واحدی که من خریدم از من شکایت کرده است.
در ضمن من حدود ده نفر از دوستان و اقوام درجه یک آن خدا بیامرز شاهد دارم که پنج سال پیش خانه را از آن مرحوم خریدم
ممنون میشم که بنده رو کمک و راهنمایی کنید

جمع‌بندی پاسخ وکلا در حال آماده‌سازی

پاسخ‌های وکلا در حال جمع‌بندی است؛ چند لحظه دیگر همین‌جا نمایش داده می‌شود.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
محمد مافی

کارشناس حقوقی

در مورد نوع شکایت علیه شما چیزی نگفته اید،فاصله بین خرید و فوت چند سال بوده است؟ و اینکه وراث متوفی فقط دو‌دختر هستند و یا اینکه وارث دیگری غیر از دو دختر دارند؟؟ ضمنا معلوم نیست منظور شما از شکایت طرح دعوی حقوقی مبنی بر خلع ید است یا شکایت کیفری مبنی بر غصب و تصرف عدوانی.
در کل باید در نظر داشته باشید قرارداد ها و اسناد صرفا جنبه اثباتی داشته و چنانچه خریده باشید خرید شما صحیح است ولی بایستی به ادله اثباتی حق خود را اثبات نمایید.
۱)میتوانید در دفاعیات خود به شهودی که شاهد بر خرید شما باشند و علم دقیق بر شرایط و قیمت و نحوه پرداخت ثمن دارند استناد نمایید.
۲) اگر هنگام خرید ، ثمن را از طریق پرداخت بانکی و یا هر طریق دیگری که مستند باشد پرداخت نموده اید ضم شواهد نمایید.
۳) چنانچه متوفی تمامی اموال خود را طی تقسیم نامه بین وراث تقسیم نموده و اشاره ای به ملک شما نکرده باشد ، به عنوان اماره ای نه چندان قوی بدان استناد نمایید،
۴) همسر شما در دعوی مذکور دعوی نه به عنوان شاهد ، بلکه به عنوان احدی از وراث، اظهارات شاهدین رو تایید نماید.
در در پایان در صورتی که دادگاه نتواند با توجه به دفاعیات شما وقوع بیع شرعی بین شما را تشخیص دهد ، میتوانید از شاکی و یا خواهان بخواهید که سوگند یاد نماید. چنانچه سوگند خورد دعوی به نفع وی پایان خواهد یافت ولی چنانچه سوگند را نخورد و به شما رد کرد ، شما سوگند یاد میکنید و به علیه ایشان رای صادر خواهد شد.

رضا اشرفی قرانقیه ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

با سلام اگر علیه شما شکایت کیفری مبنی بر تصرف عدوانی و یا .... کرده است باید شهود خود را به شعبه ببرید ولی اگر علیه شما دادخواستی ارائه کرده است می توانید دادخواست متقابل با خواسته اثبات مالکیت وتنفیذ معامله دهید و شهود معرفی نمایید تقسیم نامه نیز نشانه و قرینه باشد چراکه در تقسیم نامه اسمی از ملک مورد نظر شما برده نشده است و نشان دهنده ی آن است که مرحوم هیچ ادعای مالکیتی نسبت به ملک نداشته که بخواهد آن را تقسیم کند

۷۰ وکیل متخصص انحصار وراثت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید